Benvinguts 
-P i r i n e u s - Masia - Casa Rural El Vilar

Borda aïllada a 1340 m d'altitud, a tocar del Parc Natural de l'Alt Pirineu, en plena vall de Siarb del municipi de Soriguera (Lleida). Lloc antigament habitat i conreat, gaudeix d'una excel·lent situació bioclimàtica i espais amplis, enmig d'una roureda solana. Es troba a quinze minuts de Sort, centre comarcal de serveis.

L'activitat actual dels seus residents es basa en la millora i gestió del bosc de roure martinenc, l'agroturisme i la conservació de la zona. La casa, ampliada i reformada, disposa d'un allotjament comfortable, molta tranquilitat i cuina casolana amb productes de l'hort. Té una capacitat per a un màxim de 12 persones ampliament allotjades en una habitació de 4 llits, dos de 3 llits i una doble de matrimoni, totes amb bany propi i complert. Està ben comunicada, a 50 metres de la N-260, entre les poblacions de Sort i La Seu d'Urgell (P.K. 268).

Des del Vilar i a un radi de no més de 60 km es pot accedir als principals punts d' interés cultural, artístic i esportiu del Pirineu Lleidatà.

Destaca del seu entorn els canvis de llum segons l'època de l'any, amb vistes panoràmiques de tota la vall i racons d'acollidora antiguitat.

Lloc ideal per a una estança de convivència amb repòs i salut.

Benvinguts.